Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η δημοτική μας παράταξη συνεδριάζει, συζητά και συμμετέχει στις εξελίξεις στην πόλη.



Στο στάδιο που διανύουμε, προετοιμάζεται, ενημερώνεται και ανταλλάσει απόψεις μεταξύ των μελών στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων της.


Η εφαρμογή του νέου νόμου ΄΄Καλλικράτης΄΄ απαιτεί βαθειά γνώση σε όλα τα επίπεδά της και τις διαστάσεις της. Έτσι, διαπιστώνουμε ακόμη μια φορά τα μεγάλα κενά που αφήνει ο νέος νόμος και που απαιτείται άμεση επίλυσή τους απο την κυβέρνηση και το υπουργείο.


Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και οι υπόλοιπες παρατάξεις θα έχουν εντοπίσει τα εν λόγω κενά και θα πρέπει να πιέσουν με όλους τους τρόπους ώστε οι επίλυσή τους να βρει τη νέα δημοτική περίοδο έτοιμη να προχωρήσει στην εφαρμογή του.


Σε αντίθετη περίπτωση διακρίνουμε πολλά προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν όλοι οι δήμοι μαζί και ο δήμος Βριλησσίων.


Ένα σημαντικό ζήτημα που θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση είναι το θέμα των συμβασιούχων όπου προβλέπεται η μη ανανέωση των συμβάσεών τους στα πλαίσια του περιορισμού των δαπανών λόγω οικονομικής κρίσης. Επέκταση του προβλήματος αυτού είναι η αδυναμία κατάρτισης του προϋπολογισμού χρήσης 2011, που θα έχει άμεση επίπτωση στη λειτουργία του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...