Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010, συνεδρίασε η δημοτική μας παράταξη για δεύτερη φορά μετά τις εκλογές.



Στη συνεδρίαση συνεχίστηκε η αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών. Κατεγράφησαν τα αρνητικά και τα θετικά της παρουσίας μας στα δημόσια πράγματα. Συζητήθηκε η πορεία του συνδυασμού στο μέλλον. Άνοιξαν οι συζητήσεις σε σοβαρά ζητήματα της πόλης.


Αποφασίστηκαν τα εξής:


1. Όσοι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στη δημοτική μας παράταξη είναι ελεύθεροι να το κάνουν. Στηρίζουμε το δικαίωμα στην ελεύθερη γνώμη, στην επιλογή και στην άσκηση κριτικής. Όπως, επίσης, στηρίζουμε τον διάλογο στο πλαίσιο των αρχών της δημοκρατίας, του σεβασμού, της αξιοπρέπειας και του πολιτισμού.


2. Η δημοτική μας παράταξη, τιμώντας την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέλαβαν οι συνδημότες μας, συνεχίζουμε την παρουσία μας με περισσότερη δυναμική, με προτάσεις, με ιδέες και παρεμβάσεις στην πόλη, πάντα κάτω απο τις δικές μας αρχές και απόψεις.


3. Συνεχίζουμε την πορεία μας ως ανεξάρτητοι. Η φωνή μας στο δημοτικό συμβούλιο θα κινηθεί με τις αρχές της ισοτιμίας, της ειλικρίνειας, της διαφάνειας και της εντιμότητας. Μοναδικός στόχος είναι η στήριξη του δημότη και το συμφέρον της πόλης.


4. Νέα πρόσωπα εισέρχονται στη δημοτική μας παράταξη. Συμπολίτες μας έχουν εκδηλώσει ήδη την επιθυμία να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.


5. Η δημοτική μας παράταξη δεν θα περιοριστεί στη παρουσία της στο δημοτικό συμβούλιο. Θα έχει ισχυρή παρουσία σε όλη τη δημόσια ζωή.


ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...