Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ''ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δημοτική μας παράταξη, στο πλαίσιο της συμβολής της για κοινωνικοποίηση της πληροφορίας προτείνει το νέο δημοτικό συμβούλιο να αναγνωρίσει τοπικά μέσα ενημέρωσης που θα πληρούν συγκεκριμένους όρους λειτουργίας έτσι ώστε ο δήμος επίσημα να επικοινωνεί με τους δημότες της πόλης.
Θα γνωρίζουν, έτσι,  οι δημότες ότι μέσα απο τα συγκεκριμένα μέσα θα μπορούν να μαθαίνουν όλες τις εξελίξεις στην πόλη με τον πιο επίσημο τρόπο.
Ο Δήμος θα πρέπει να ενημερώνει αυτά τα μέσα ενημέρωσης για κάθε ενέργειά του και του δημοτικού συμβουλίου, που αφορούν την καθημερινότητα του δημότη και τις εξελίξεις στην πόλη.

Θα πρέπει να δίνονται τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου, ανακοινώσεις, δράσεις, πρωτοβουλίες, κατάθεση πολιτικών απόψεων ώστε να κατανοεί ο δημότης πως διαχειρίζεται το δημοτικό συμβούλιο και η διοίκηση του δήμου την εξουσία.

Η διαδικασία αυτή οδηγεί σε περισσότερη δημοκρατία, αντικειμενική πληροφόρηση και νέες αντιλήψεις για την δημοτική διακυβέρνηση της πόλης.

Η πρόταση αυτή περιέχεται στο πρόγραμμά μας και έχει αντικειμενικό χαρακτήρα λειτουργίας για την οποία όλες οι δημοτικές παρατάξεις θα πρέπει να συμφωνήσουν.

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...