Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Παράδοση – παραλαβή με ενημέρωση στο Δήμο Μελισσίων ενόψει της μετάβασης στον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης



Ηλεκτρονική ανάρτηση όλων των υπομνημάτων που παραδόθηκαν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 31/12/2010, στο Δήμο Μελισσίων, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Μελισσίων κ. Μανώλη Γραφάκου η παράδοση – παραλαβή στον νέο Δήμαρχο του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης κ. Δημήτριο Στεργίου – Καψάλη.


Έγινε από το Δήμαρχο Μελισσίων μια γενική ενημέρωση για τα σημαντικότερα ζητήματα του Δήμου Μελισσίων και παραδόθηκαν στη νέα Δημοτική Αρχή υπομνήματα όλων των υπηρεσιών για όλα τα βασικά και τα τρέχοντα θέματα του Δήμου.


Ο Δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος απευθυνόμενος προς τα στελέχη της νέας διοίκησης του Δήμου δήλωσε: «Εύχομαι συγχαρητήρια στη νέα Δημοτική Αρχή και καλή επιτυχία στο έργο της. Θεωρώ ότι ξεκινάει η πιο κρίσιμη και πιο δύσκολη περίοδος στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τόσο εξαιτίας της δυσκολιών που φέρνει η εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης, όσο και εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που περνάει η χώρα, στην αντιμετώπιση της οποίας η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να σταθεί αρωγός στους πολίτες. Ενημέρωσα το νέο Δήμαρχο για όλα τα τρέχοντα και βασικότερα θέματα του Δήμου Μελισσίων και είναι προφανές ότι το ίδιο έχουν κάνει και οι συνεργάτες μου στα Νομικά Πρόσωπα και τις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τις εκλογές μέχρι σήμερα. Είναι επίσης προφανές ότι θα είμαστε στη διάθεση της νέας διοίκησης για ότι περαιτέρω ενημέρωση χρειαστεί. Παραδίνουμε ένα Δήμο έτοιμο σε πρώτη φάση, για να υποδεχθεί τις αλλαγές που φέρνει το σχέδιο Καλλικράτης. Ελπίζω να λειτουργήσουμε σωστά σε πνεύμα συναίνεσης και να δουλέψουμε για το καλό των δημοτών και της πόλης μας στα επόμενα χρόνια».


Τα υπομνήματα που παραδόθηκαν στη νέα Διοίκηση είναι:


Υπόμνημα τεχνικής υπηρεσίας


Υπόμνημα τμήματος πολεοδομικών εφαρμογών


Σημείωμα υπηρεσίας καθαριότητας


Σημείωμα τμήματος προσωπικού


Σημείωμα του γραφείου εσόδων


Κατάσταση εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων


Ενημερωτικό σημείωμα τεχνικού συμβούλου


Ενημερωτικό σημείωμα της υπηρεσίας του δημοτικού κοιμητηρίου


Πίνακας οφειλών του Δήμου Μελισσίων και ταμειακού υπολοίπου 31/12/2006


Πίνακας δανείων του Δήμου Μελισσίων


Πίνακας οφειλών ΚΑΠΗ και ταμειακού υπολοίπου 31/12/2010


Πίνακας οφειλών Παιδικών Σταθμών και ταμειακού υπολοίπου 31/12/2010


Τα ανωτέρω στοιχεία θα είναι διαθέσιμα από 3/1/2010 στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.manolisgrafakos.gr.


Εντός του Ιανουαρίου και μετά τις σχετικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα υπάρξει η ανάλογη παράδοση των κοινωφελών επιχειρήσεων στης νέες διοικήσεις των νέων νομικών προσώπων.

1 σχόλιο:

  1. που μπορω να βρω τον αριθμο της προστασιασ ζωων του δημου μελισσιω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...