Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Στο διαδίκτυο «ζωντανά» το δημοτικό συμβούλιο


ΑΠΟ ΤΟ aftodioikisi.gr
Τη διαδικτυακή μετάδοση των συνεδριάσεων και τη δημόσια ανάρτηση των εισηγήσεων επί των διαφόρων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, αποφάσισε ο πρόεδρός του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος.


«Προσπαθούμε να το πετύχουμε, ώστε ο κάθε δημότης να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τις συνεδριάσεις», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Αβραμόπουλος, αναφορικά με το θέμα της ζωντανής διαδικτυακής μετάδοσης των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο αναμένεται να υλοποιηθεί μετά το πέρας δεκαπέντε περίπου ημερών.


Σε ότι αφορά την ανάρτηση των εισηγήσεων των υπηρεσιών ή των αντιδημάρχων για τα θέματα που έχει προγραμματιστεί να συζητηθούν στις συνεδριάσεις σε σχετική ιστοσελίδα ο κ. Αβραμόπουλος τονίζει ότι ο δημότης Θεσσαλονίκης θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει τη φύση των θεμάτων και των προτάσεων και προσθέτει ότι υπάρχει και η σκέψη μέσα από τη σχετική ιστοσελίδα να δοθεί η δυνατότητα στους δημότες να καταθέτουν σκέψεις, προτάσεις και απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...