Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΕΤΕΛΕΣΘΗ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Χθές, στις 12 το μεσημέρι, ετελέσθη ο αγιασμός με την  ανάληψη των καθηκόντων του νέου δημοτικού συμβουλίου.
Κατά το πρωτόκολο έγινε ο αγιασμός και ακολούθησαν σύντομες δηλώσεις των επικεφαλής των συνδυασμών.
Ο κ. δήμαρχος ευχαρίστησε ακόμη μια φορά όλους που συνέβαλαν στο θετικό αποτέλεσμα των εκλογών, κατέγραψε τις δυσκολίες της επόμενης περιόδου παρέλειψε όμως να αναφερθεί με ποιό τρόπο θα διαχειριστεί την εξουσία στο επόμενο διάστημα. Απέφυγε να εισέλθει σε προγραμματικές δηλώσεις, όπως θα περίμενε κανείς ή όπως έκαναν όλοι οι υπόλοιποι επικεφαλής των συνδυασμών δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσουν.
Η χθεσινή παρουσία της δημοτικής αρχής έδωσε ένα δείγμα της σιωπηλής και μυστικοπάθειας που, ίσως, να ακολουθήσει στη διαχείριση των πραγμάτων.
Απομένει να αποδειχθεί και στην πράξη, αρχής γεομένης απο τη σημερινή συνεδρίαση, πρώτη του δημοτικού συμβουλίου, όπου θα εκλεγεί το προεδρείο και τα μέλη δύο σημαντικών επιτροπών, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας ζωής.
Σήμερα στις 11.00 θα αρχίσει επίσημα η έναρξη των συνεδριάσεων του νέου δημοτικού συμβουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...