Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, στις 7.30μ.μ. στην αίθουσα του πάρκου Μίκης Θεοδωράκης (ΤΥΠΕΤ), η Δράση για μια άλλη πόλη πραγματοποιεί την πρώτη της ανοιχτή συνέλευση για το 2011.


Υπενθυμίζουμε ότι στις ανοιχτές συνελεύσεις κατοίκων που η «Δράση» καθιέρωσε στην πόλη μας από την άνοιξη του 2006, κύρια επιδίωξη είναι η αμφίδρομη πληροφόρηση μεταξύ δημοτών και δημοτικής κίνησης, ώστε να επισημανθούν τα τοπικά ζητήματα και ανάγκες και να συγκροτηθεί μια προσπάθεια αντιμετώπισής τους.


Η πρώτη αυτή συνέλευση της νέας δημοτικής περιόδου θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική (ιδιαίτερα μάλιστα για όσους στήριξαν τη «Δράση» στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές), λόγω του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του δήμου που θα έρθουν για συζήτηση τις επόμενες εβδομάδες στο δημοτικό συμβούλιο.


Επιπλέον, είναι σημαντική, γιατί η πρώτη αυτή συνέλευση αυτής της χρονιάς διεξάγεται σ’ ένα πολιτικό περιβάλλον ολότελα διαφορετικό από τις προηγούμενες. Οι αναζητήσεις των πολιτών για συμμετοχή και αντίδραση απέναντι σε όσα συμβαίνουν, υπερβαίνουν πλέον τα στενά τοπικά ζητήματα, που άλλωστε συνδέονται πλέον άμεσα με τις γενικότερες εξελίξεις.


Τα συμπεράσματα και οι στόχοι που θα προκύψουν από τη συζήτηση θα συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό της «Δράσης» για το επόμενο διάστημα αλλά και στις θέσεις που θα προωθήσει η παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο και τα θεσμικά όργανα του δήμου.


Σας προσκαλούμε λοιπόν να εμπλουτίσετε με την παρουσία και τον προβληματισμό σας την ανοιχτή μας συνέλευση.


Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων «Δράση για μια άλλη πόλη»
www.drasivrilissia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...