Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Η συνεχής βροχή για πολλές ώρες έφερε πολλά προβλήματα στη πόλη. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμμάρους, σπίτια πλημμύρισαν, κυρίως στην πλατεία Ηρώων.
Στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, όπου γίνονται έργα, δημιουργήθηκαν σημαντικά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, έγιναν και ατυχήματα στο σημείο αυτό ενώ οδηγοί διαμρτύρονταν για την κατάσταση.
Στην οδό Κύπρου έσπασε το οδόστρωμα σε πολλά σημεία και αυτοκίνητα έπεσαν σε λακούβες με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος. Δημότες όχι μόνο ταλαιπωρήθηκαν αλλά έπαθαν και σημαντικές υλικές ζημιές στα αυτοκίνητά τους.
Στην Εθν. Αντιστάσεως έπεσαν δύο πεύκα και έκλεισαν τον δρόμο. Μέχρι αργά οι εργαζόμενοι δούλευαν να απελευθερώσουν το δρόμο. Ευτυχώς με την πτώση δεν συνέβη κανένα ατύχημα, δεν είχαμε κάποιο θύμα, στο κέντρο της πόλης. Το σημείο αυτό είναι πέρασμα πολλών δημοτών και είναι ευτύχημα που δεν υπήρξε ατύχημα.
Η ένταση των προβλημάτων δεν προκύπτει μόνο απο την ένταση της βροχής και της διάρκειάς της αλλά και απο αβλεψίες, παραλείψεις και αδιαφορία των εργολάβων υπό την ανοχή της δημοτικής αρχής.
Το θέμα, κατά πάσα πιθανότητα, θα απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο είτε απο την πλευρά των δημοτικών συμβούλων είτε απο την πλευρά των δημοτών, καταφεύγοντας εναντίον του δήμου για τις υλικές ζημιές που υπέστησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...