Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Η «Δράση για μια άλλη πόλη» δηλώνει την υποστήριξή της στον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας

Η αυτοδιοίκηση να καταδικάσει την αστυνομική τρομοκρατία



Η πρωτοφανής επιχείρηση αστυνομικής τρομοκρατίας στην Κερατέα προκαλεί πλέον κάθε δημοκρατικό πολίτη και συλλογικότητα να αντιδράσει. Οι εισβολές αστυνομικών σε σπίτια, οι συλλήψεις, η πολιορκία μιας ολόκληρης πόλης από την αστυνομία, τα δακρυγόνα και οι τραυματισμοί δείχνουν το βάρβαρο πρόσωπο της σημερινής κυβέρνησης του μνημονίου και της τρόικας. Όλα όμως έχουν τα όρια τους!


Η «Δράση για μια άλλη πόλη» δηλώνει την υποστήριξή της στον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας ενάντια στην οικολογική, κοινωνική και πολιτιστική καταστροφή, που συνεπάγονται τα σχέδια για τους ΧΥΤΑ και στην παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στους ιδιώτες εργολάβους – επενδυτές. Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους, για να αποχωρήσουν τώρα όλες οι αστυνομικές δυνάμεις από την Κερατέα, να σταματήσουν να προστατεύουν το παράνομο εργοτάξιο και να απελευθερωθούν όλοι οι συλληφθέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...