Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!


















Οι φωτογραφίες δείχνουν το δάσος Θεόκλητου στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ύστερα απο τη ΄΄φροντίδα΄΄ του δημάρχου Βριλησσίων.
Ο δήμαρχος ισχυρίζεται ότι φροντίζει κάθε χρόνο το δάσος και δαπανά πολλά χρήματα για την φροντίδα αυτή. Μάλιστα σε πρόσφατη εισήγησή του στο δημοτικό συμβούλιο προσέλαβε προσωπικό για τον καθαρισμό για ακόμη μια χρονιά να φροντίζει το δάσος.
Αυτή είναι η φροντίδα;
Σε παρατήρηση δημοτικού συμβούλου ότι κάποιοι καλλιεργούν και ΄΄μαρουλάκια΄΄ στο δάσος επιτέθηκε στον σύμβουλο, καλύπτοντας έτσι απόλυτα τους προστατευόμενους δημότες του, λέγοντας:
΄΄ξέρω ποιοί είναι αυτοί που τα λέγουν αυτά΄΄.
Δηλαδή ο κ. δήμαρχος ξέρει ποιοί διαμαρτύρονται γι΄αυτή την κατάσταση στο δάσος κι επομένως το ζήτημα τελειώνει εκεί.
Καλύπτει ο κ. δήμαρχος με προκλητικό τρόπο τους προστατευόμενους δημότες του να χρησιμοποιούν το δάσος κατά όπως θέλουν ενώ ειρωνεύεται δημότες που ενδιαφέρονται για το δάσος.
Απαξιώνει το ενδιαφέρον των δημοτών για το δάσος και καλύπτει καλλητούς του δημότες να χρησιμοποιούν το δάσος όπως θέλουν όποτε θέλουν ακόμη και φράζοντάς το για καλλιεργούν μαρουλάκια, κρεμμύδια και ό,τι άλλο χρειαστούν.
Στο μέλλον μπορεί να δούμε και ΄΄δενδρύλια΄΄ για εμπόριο τύπου Ζονιανά.
Αυτή την κατάσταση συντηρεί ο ευαίσθητος δήμαρχος Βριλησσίων που καλεί τα κανάλια όταν δενδροφυτεύει το δάσος για να προβάλλει το έργο του γι' αυτό!!!!!
Δεν αποκλείουμε τις επιθέσεις του δημάρχου είτε στους συμβούλους που ενδιαφέρονται πραγματικά για το δάσος είτε ακόμη και σε δημότες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και το ενδιαφέρον τους για το δάσος, χωρίς να αμοίβονται όπως ο κ. δήμαρχος.  Επιθέσεις, που θα έχουν άλλο περιεχόμενο απο αυτό που κατηγορείται ο δήμαρχος.
Οι υπηρεσίες του δημάρχου αμοίβονται με μισθούς υψηλούς και που ο συγκεκριμένος δήμαρχος πολλά χρόνια αμοίβεται απο τα χρήματα των δημοτών ακόμη και αυτών που ΄΄κατηγορεί΄΄ και βρίσκεται απέναντί τους, χωρίς σεβασμό.
Να μας πεί ο κ. δήμαρχος πριν γίνει δήμαρχος και αμοίβονταν σταθερά με μισθούς επι χρόνια κάθε πότε έρχονταν να ''προσφέρει'' τις υπηρεσίες του στην πόλη και τι υπηρεσίες προσέφερε!!!
Κι επειδή οι αλήθειες πονάνε εμείς υπερασπιζόμενοι τις αλήθειες είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τις επιθέσεις και τις όποιες ΄΄συνέπειες΄΄ των δημοσιευμάτων μας.
Εμείς πάντα με στοιχεία θα δημοσιεύουμε αλήθειες υπερασπιζόμενοι το δίκαιο και το καλό της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...