Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

΄΄ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ΄΄ Α. ΦΕΙΔΟΠΙΑΣΤΗΣ. ΦΙΑΣΚΟ Η ΣΝΥΝΑΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΦΙΑΣΚΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΣΤΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ



Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε την Πέμπτη 27/01/2011 η συνάντηση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Μελισσίων, κ. Παναγιώτη Μούστρη, με τους επί δέκα τέσσερεις (14) μήνες απλήρωτους καθηγητές και εργαζόμενους της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Μελισσίων.


Ο Αντιδήμαρχος έκανε λόγο για οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η Επιχείρηση, μετατοπίζοντας τις ευθύνες στην προηγούμενη Διοίκηση του κ. Γραφάκου αναιρώντας τις υποσχέσεις της νέας Διοίκησης, οι οποίες δόθηκαν μέσω της κας Φετάνη (έχει ανακοινωθεί ως επόμενη υπεύθυνη του Πολιτιστικού), κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, που τους διαβεβαίωνε ότι θα πληρωθούν κανονικά για το μήνα Ιανουάριο και Φεβρουάριο.


Ένα είναι σίγουρο..


Όλα αυτά δεν ενδιαφέρουν τους εργαζόμενους που μέχρι σήμερα βρίσκονται στις θέσεις τους και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.


Τη λύση οφείλει να βρει η Διοίκηση και λύση υπάρχει - βούληση δεν υπάρχει..


Είναι γεγονός ότι οι χειρισμοί της απερχόμενης Διοίκησης, έχουν οδηγήσει την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού σε μια δεινή θέση τόσο οικονομική όσο και οργανωτική και αυτό το έχουμε εδώ και καιρό αναδείξει.


Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για τη νέα Διοίκηση ώστε να μην αναλαμβάνει καμιά υποχρέωση και να εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους εργαζόμενους εκεί, με τις παλινωδίες και τη σύγχυση που παρουσιάζουν τα στελέχη της, στη διαχείριση της κατάστασης.


Τέλος, τα επεισόδια και οι ύβρεις που αντάλλαξαν οι κκ. Φετάνη και Μαρκαντώνη στο τέλος της συνάντησης, σε χώρο που βρισκόμαστε για να υπηρετήσουμε τον πολιτισμό, δεν αποτελούν πολιτικό πολιτισμό, γιατί προσβάλλουν όχι μόνο τις ίδιες και τους παριστάμενους, αλλά το κυριότερο και δεν βοηθούν στην εξεύρεση λύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...