Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και για τέταρτη φορά ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζήσης ζήτησε απο τη δημοτική αρχή να δοθούν, αν επιθυμεί, τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου σε ψηφιακή μορφή έτσι ώστε να μεταδίδονται τουλάχιστο αποσπάσματα απο τα μέσα ενημέρωσης. Ζήσησε για ακόμη μια φορά, επίσης, να μεταδίδετται η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ζωντανά μέσα απο ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Δυστυχώς όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος αλλά απαξίωσε το αίτημα και δεν μπήκε ούτε στον κόπο να απαντήσει στο αίτημα.
Αυτή είναι η μορφή διοίκησης απο το σημερινό δήμαρχο. Κρυμένος σε μια αίθουσα δεν επιθυμεί ούτε η εικόνα ούτε ο ήχος να μεταδοθεί στην κοινωνία. Αρνείται να πληροφορείται η τοπική μας κοινωνία για τα ζητήματα που την απασχολούν αλλά και πώς διοικείται αυτός ο δήμος.
Το αγαθό της πληροφορίας δεν το δίνει ο σημερινός δήμαρχος στους Βριλησσιώτες.
Τί κρύβεται πίσω απ' αυτή την άρνηση; Γιατί ο δήμαρχος είναι τόσο αρνητικός και απαξιωτικός;
Στο Δήμο Θεσσαλονίκης ήδη μεταδίδονται οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ζωντανά με τον ίδιο τρόπο που ζητήθηκε και απο το δήμο Βριλησσίων.
Εμείς ζητούμε την κοινωνικοποίηση της πληροφορίας, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες της τεχνολογίας με σκοπό την ενημέρωση του δημότη απο πρωτο χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...