Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

΄΄ΕΦΥΓΕ΄΄ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΩΡΗΣ

Σήμερα το πρωϊ και ύστερα απο μακρά ταλαιπωρία έφυγε απο τη ζωή ένας φίλος, ένας ενεργός δημότης, μια προσωπικότητα που έπαιξε ενεργό ρόλο στην τοπική μας κοινωνία, ο αγαπημένος φίλος Βαγγέλης Κουτσιώρης.

Ο Βαγγέλης υπήρξε δημοτικός σύμβουλος αρχικά με την παράταξη του Νίκου Παπαδόπουλου το 1994. Ιδιαίτερη και έντονη προσωπικότητα ανέπτυξε γρήγορα δράση και το 1998 απεσπάσθη απο το δημοτικό συνδυασμό του Νίκου Παπαδόπουλου για να συμμετάσχη μόνος με τη δική του δημοτική παράταξη στις εκλογές του 1998.
Εκλέγεται και πάλι δημοτικός σύμβουλος με ένα ακόμη μέλος της παράταξής του. Έντονη η δραστηριότητά του, ενεργή η παρουσία δεν υποχώρησε στις αρχές του προκαλώντας το ίδιο το σύστημα και ερχόμενος σε αντίθεση με την τότε δημοτική αρχή. Συγκρούστηκε με το κατεστημένο, επαναστάτησε εναντίον των κακώς κειμένων της εποχής χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος.
Έτσι περιθωριοποιήθηκε απο το σύστημα.
Το 2002 συνεχίζοντας με τις ίδιες αρχές και ίδιους στόχους συμμετείχει και πάλι στις εκλογές ερχόμενος κόντρα ακόμη και την κομματική του παράταξη θέτοντας σε πρωτεραιότητα την πόλη και επιθυμώντας να την υπηρετήσει.
Συμμετείχει στις εκλογές με την δική του δημοτική παράταξη, η οποία είχε εμπλουτιστεί και διευρυνθεί και κατακτά ποσοστό 18%, που θεωρήθηκε μεγάλο για την εποχή του.
Δεν του έδωσε όμως την πολυπόθητη νίκη.
Σε όλη την τετραετία υπηρέτησε με συνέπεια την πόλη απο τη θέση που του έδωσαν οι δημότες και με υπερηφάνεια το 2006 απεσύρθη απο την ενεργό πολιτική με δική του επιθυμία.
Ο αγαπητός Βαγγέλης υπήρξε ο δημότης εκείνος που δεν έπαψε να ενδιαφέρεται γι΄αυτή την πόλη και όχι μόνο. Δεν υπέκυψε σε πολλούς πολιτικούς εκβιασμούς, υπερασπίστηκε τις αρχές του, δοκιμάστηκε και δοκίμασε, ασυμβίβαστος, ανυποχώρητος, πατριώτης, πείσμων και ικανός.
Σπούδασε στην Ιταλία Πολιτικός Μηχανικός, υπήρξε στέλεχος του ΟΤΕ απο όπου και συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα.
Αγωνίστηκε για τα δύο παιδιά του, τα οποία σπούδασαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις, στάθηκε δίπλα τους στην αρχή της επαγγλεματικής τους σταδιοδρομίας.
Φαίνεται ότι ολοκλήρωσε το δικό του κύκλο, γεμάτο αγώνες και αξιοπρέπεια για να τον χάσουμε σήμερα απο κοντά μας.
Είχαμε την τιμή να είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Συνεργαστήκαμε σε πολλά επίπεδα. Γνωρίσαμε απο κοντά την προσωπικότητα αυτή.
Για μας είναι μεγάλη απώλεια ο θάνατος του αγαπημένου φίλου Βαγγέλη.
Θα τον θυμόμαστε πάντα.
Στέλνουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά, τον Βασίλη και τον Ανδρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...