Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος σε μια αποστροφή του λόγου του ανέφερε ότι υπήρξε συνάντηση με τον επι κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μανιατογιάννη στο πλαίσιο της επιλογής του Συμπαραστάτη του δημότη.
Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα Vrilissia.eu η συνάντηση αυτή είχε περιεχόμενο όχι μόνο την αμφότερη ενημέρωση αλλά ίσως και την σύμπτωση απόψεων επιλογής συγκεκριμένου προσώπου απο τους υποψηφίους.
Η αλήθεια είναι ότι, πράγματι, ο δήμαρχος ανέφερε ότι υπήρξε τέτοια συνάντηση. Δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο.
Όμως υπάρχει και συνέχεια του θέματος. Ο κ. Μανιατογιάννης σε δήλωσή του σήμερα διαψεύδει το δήμαρχο. Αρνείται ότι υπήρξε συνάντση αλλά το μόνο που υπήρξε ήταν ένα τηλεφώνημα του δημάρχου, που είχε ενημερωτικό χαρακτήρα ότι η παράταξή του θα στηρίξει ως συμπαραστάτη του δημότη τον κ. Κατσούγκρη.
Απ' ότι φαίνεται υπάρχει παρασκήνιο και μάλιστα αρκετά πονηρό.
Ακόμη και ΄΄ενημερωτικό τηλεφώνημα΄΄ να έγινε δηλώνει την ύπαρξη καναλιού επικοινωνίας ανάμεσα στην συμπολίτευση και στην μείζονα αντιπολίτευση. Πράγμα που σημαίνει ότι πολλά απ΄αυτά που λέγονται είτε στο δημόσιο διάλογο είτε στο δημοτικό συμβούλιο έχουν και ΄΄ουρά΄΄.
΄΄Τα Βριλήσσια των πολιτων΄΄ δια στόματος του εκπροσώπου κ. Ζήση στο δημοτικό συμβούλιο, είχαν εντοπίσει το παρασκήνιο και κατά κάποιο τρόπο το κατήγγειλαν.
Είναι φαινόμενα των καιρών παρ' όλο που θα έπρεπε να γίνονται καλύτεροι και πιο προσεκτκοί οι εκπρόσωποι των δημοτών στο δημοτικό συμβούλιο.
Δεν έχουμε την άποψη ότι απαγορεύεται να γίνονται επικοινωνίες μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων, έχει, όμως, μεγάλη αξία πότε γίνονται και γιατί γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...