Τρίτη 5 Απριλίου 2011

΄΄ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ΄΄ Η ΣΠΙΘΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ

Έγινε η πρώτη εκδήλωση ομιλία της Σπίθας Βριλησσίων στο πάρκο Μ. Θεοδωράκης, χθες το απόγευμα με μεγάλη επιτυχία. Υψηλό το ενδιαφέρον των διψασμένων πολιτών να μάθουν τι είναι αυτό το κίνημα.
Ομιλητές οι κ.κ. Φίλιας Βασίλειος, καθηγητής Πανεπιστημίου και Αλευρομάγειρος Δημήτριος πρώην στρατιωτικός.
Συντονιστής ήταν ο κ. Τσαγκαρέλης Αλέξανδρος, μέλος της Σπίθας Βριλησσίων.
Ο κ. Φίλιας ανέπτυξε με πολλά παραδείγματα το νόημα του κινήματος λέγοντας ότι η κίνηση δεν αποτελεί ένα κομματικό σχηματισμό, δεν σκοπεύει να βρεθεί στη Βουλή, δεν έχει στοιχεία μιας ιδεολογικής κίνησης αλλά είναι μια κίνηση των απογοητευμένων πατριωτών Ελλήνων, που απεφάσισαν να αντισταθούν σ΄αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
Ο κ. Φίλιας είπε ότι η Σπίθα δεν επιθυμεί να είναι ένα κίνημα τύπου ΄΄ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ΄΄ που μπορεί να εκφράζει μια αντίσταση αλλά έχει στενό χαρακτήρα οικονομικής διεκδίκησης. Η κάθε Σπίθα είναι το κύτταρο της Ελληνικής κοινωνίας που θα αντιστέκεται σε κάθε προσπάθεια προσβολής της Ελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού, της Ελληνικής παιδείας, των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, της ανοιχτής δημοκρατίας και των συμφερότων του Έθνους.

Ή αίθουσα μεστή και οι πολίτες άνοιξαν διάλογο με τους ομιλητές, θέλοντας να ενημερωθούν περισσότερο και να γίνουν μέλη σ΄αυτή την προσπάθεια.
Προβλήθηκε βίντεο απο την μεγάλη συγκέντρωση με το Μ. Θεοδωράκη όταν δημοσιοποίησε την ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...