Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο δεχθήκαμε ακόμη μια φορά την προσωπική επίθεση του δημάρχου για ένα ζήτημα που ήθελε απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο.



Δημότες μας ζήτησαν με επιστολή τους να συζητηθεί θέμα που τους απασχολεί. Η επιστολή απευθύνετο στο δημοτικό συμβούλιο. Παρ' όλα αυτά ο δήμαρχος δεν επιθυμούσε να συζητηθεί. Στην παρατήρησή μας και την επιμονή μας να συζητηθεί ο δήμαρχος αρνείτο λέγοντας ότι θα απαντηθεί το ερώτημα και το ζήτημα των δημοτών υπηρεσιακά. Και πάλι επιμείναμε να συζητηθεί το ζήτημα αλλά και πάλι αρνήθηκε ο δήμαρχος φωνασκώντας μάλιστα και χαρακτηρίζοντάς μας ΄΄άσχετους΄΄.


Η τακτική αυτή είναι προσφιλής στο δήμαρχο. Πάντα όταν νοιώθει την πίεση και ταυτόχρονα την αδυναμία του να απαντήσει καταφεύγει σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Δεν το έχει κάνει μόνο προς την δική μας πλευρά. Έχει παρατηρηθεί να το κάνει και σε άλλους συναδέλφους στο δημοτικό συμβούλιο έχοντας ιδιαίτερότητα προς την δική μας πλευρά.


Η απαξιωτική αυτή αντίληψη και συμπεριφορά ούτε μας εκφράζει ούτε θα την παρακολουθήσουμε. Δεν θα παρασυρθούμε σε αυτού του είδους τις συμπεριφορές διότι η παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο πηγάζει απο την επιθυμία των δημοτών που μας τίμησαν και εμείς με τη σειρά μας θα τιμήσουμε την παρουσία μας αυτή υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα των δημοτών και του δήμου, τα οποία ο δήμαρχος υποτιμά μη σεβόμενος αυτό καθ΄αυτό το δημοτικό συμβούλιο.


Δεν θα ακολουθήσουμε τον δήμαρχο σ΄αυτό τον ολισθηρό δρόμο και δεν θα προτρέξουμε σε ανάλογους χαρακτηρισμούς για τον ίδιο και τον τρόπο διοίκησής του.


Το μόνο που θα αναφέρουμε είναι ΄΄ας ερμηνεύσει το γεγονός ότι και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι καταγγέλουν τον δήμαρχο και τα στελέχη της διοίκησής του για ανάρμοστη, απαξιωτική και υποτιμητική συμπεριφορά απέναντί τους΄΄.


Ουδέν παραπέρα σχόλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...