Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/4/2011



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΣΤΗ Ν. ΠΕΝΤΕΛΗ


Την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 στο Δημοτικό κατάστημα Πεντέλης, έλαβε χώρα η 2η εξειδικευμένη για τη Ν.Πεντέλη ενημέρωση των δημοτών από το Δήμαρχο Πεντέλης, σχετικά με τους Δασικούς Χάρτες.


Αρχικά ενημέρωσε τους πολίτες για το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που συγκάλεσε προκειμένου να δρομολογηθούν αποφάσεις και δράσεις δικαίωσης και τόνισε :


« Οι προθέσεις του Υπουργείου για τους χάρτες προφανώς και είναι καλές μα στην πολιτική οι προθέσεις δεν μετράνε. Μετράνε οι αποφάσεις και τα αποτελέσματα. Πολιτικές πρέπει να είναι πλέον οι αποφάσεις που τόσα χρόνια κανείς δεν τολμά να πάρει.»


Ο Δήμαρχος αφού επεξήγησε στον κόσμο ποιές περιοχές θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα και υπό ποιό καθεστός, έδωσε το λόγο στον προϊστάμενο Πολεοδομίας του Δήμου Πεντέλης και μέλος της επιτροπής κ. Γιάννη Ξανθάκο, για την τεχνοκρατική ανάλυση στα ερωτήματα των πολιτών και ανανέωσε το ραντεβού τους για την επόμενη Κυριακή 17 Aπριλίου στις 11:00π.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...