Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είχαμε την τιμή να παραλάβουμε επιστολή απ΄τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΄΄Βριλήσσια -Δήμος Δημιουργίας΄΄ κ. Μανιατογιάννη.
Ο κ. Μανιατογιάννης καλεί τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης σε σύσκεψη - διάλογο με στόχο την δημιουργία ευρύτερων κοινωνικών συμμαχιών - συναινέσεων και κοινών δράσεων.
Ομολογούμε ότι συμφωνούμε στο σκεπτικό του κ. Μανιατογιάννη σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση του δήμου αντιμετωπίζει τα σοβαρά προβλήματα της πόλης και ασφαλώς σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά του δημάρχου.
Είναι γεγονός ότι όλα τα θέματα που η αντιπολίτευση έθεσε και θέτει στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος τα απαξιώνει και όχι μόνο. Υποτίμησε και εξακολουθεί να υποτιμά τις παρουσίες των δημοτικών συμβούλων και των θέσεών τους, κυρίως της αντιπολιτεύσεως, κινούμενος ακόμη και με προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς για τις οποίες, εμείς, μιλήσαμε δημόσια με ανακοινώσεις μας.
Θεωρούμε, πράγματι, οτι πέρασε ικανός χρόνος, που μας έδωσε τις εμπερίες για να κατανοήσουμε με ποιό τρόπο η διοίκηση του δήμου αντιμετωπίζει τα ζητήματα της πόλης ακόμη και για την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.
Θα μας επιτρέψετε, όμως, όχι να μην δεχθούμε την πρόσκληση αυτή αλλά να προτείνουμε τον δημόσιο διάλογο ΟΛΩΝ των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Ο διάλογος να γίνει σε οποιοδήποτε χώρο ακόμη και σε χώρο των τοπικών μέσων ενημέρωσης, προκειμένου να τιμηθεί ο σημαντικός ρόλος που επιτελούν ή πρέπει να παίζουν στο επίπεδο της ενημέρωσης προς τους δημότες.
Προτιμούμε τον δημόσιο διάλογο έναντι της ιδιωτικής σύσκεψης των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης και γι΄αυτό καλούμε ΟΛΟΥΣ τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων να ανταποκριθούν σ΄αυτή την πρόσκληση που αντικειμενικό στόχο θα έχει την ενημέρωση των δημοτών, την οποία ο δήμαρχος ποτέ δεν τίμησε.
Προτείνουμε, επίσης, ο διάλογος αυτός να γίνει στα μέσα Μαίου ώστε να υπάρξει ικανός χρόνος προετοιμασίας.


16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...