Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

΄΄ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ πραγματοποίησαν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ναυτική Βάση, χθές Κυριακή 8 Μαίου 2011.



Χωρίς να έχουν όλοι οι δημότες ευαισθητοποιηθεί στο κάλεσμα, οι δημότες που βρέθηκαν εκεί άκουσαν και ενημερώθηκαν όχι μόνο για το ζήτημα της Ναυτικής Βάσης αλλά και σε άλλα θέματα που απασχολούν την πόλη.


Καταγράφηκε το γεγονός ότι η δημοτική αρχή καθάρισε τον χώρο απο τα μπάζα, τα σκουπίδια, τα οικοδομικά υλικά. Όμως το ζήτημα δεν τελείωσε. Απαιτήσαμε όλη η Ναυτική Βάση να αποδοθεί στους δημότες, να ανοίξει στη χρήση των δημοτών αφού πρώτα αποκατασταθούν όλες οι ζημιές που προκάλεσαν οι εργολάβοι.


Ζητήσαμε απο τη δημοτική αρχή να συνεργαστεί με την αντιπολίτευση με στόχο το όφελος του δήμου, σεβόμενος τον θεσμικό ρόλο της.


Παρευρέθηκε και τίμησε με την παρουσία ο επι κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μανιατογιάννης, ο οποίος χαιρέτησε την συγκέντρωση και στήριξε την πρωτοβουλία τονίζοντας ένα σύνθημά μας ΄΄όχι στην αυθαιρεσία, ναι στη συνεργασία΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...