Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΟΙ ΄΄ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ΄΄ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Οργανωμένα, πια, οι ΄΄Αγανακτισμένοι΄΄ πολίτες επανέρχονται σήμερα στο Σύνταγμα να διαδηλώσουν κατά της πολιτικής και των πολιτικών. Σήμερα στις εξ το απόγευμα η πλατεία Συντάγματος και πάλι θα κλείσει, όπως χθες βράδυ.
Χθες πάνω απο 30000 πολίτες θυμωμένοι ξύπνησαν και διαδήλωσαν κατά των πολιτικών που τους χαρακτήριζαν κλέφτες και προδότες. Τα συνθήματα είχαν απόλυτα πατριωτικό χαρακτήρα, αγάπη για την Ελλάδα. Οι Έλληνες ξύπνησαν όχι γιατί τους προκάλεσαν οι Ισπανοί αλλά γιατί πάντα αργούσαν αλλά όταν το αποφάσιζαν δεν γύριζαν πίσω. Ήταν πάντα μεγαλόψυχοι και υπομονετικοί.
Όμως εξάντλησαν κάθε ίχνος υπομονής και καρτερικότητας. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και σε όλες τις πόλεις της χώρας την ίδια ώρα θα υπάρχουν διαδηλώσεις με τα ίδια συνθήματα και τον ίδιο σκοπό, να τελειώσει η εκμετάλλευση της Ελληνικής αξιοπρέπειας. Ο Έλληνας απαιτεί να τον σέβονται όπως εκέινος πάντα σέβονταν όλους τους λαούς. Από τη φύση πάντα ειρηνικός και ανθρώπινος έδωσε διαχρονικά μαθήματα σεβασμού και δικαιοσύνης. Σήμερα οι ΄΄φίλοι΄΄ μας Ευρωπαίοι εκμεταλλεύονται ακριβώς αυτή την υπομονή του.
Έφτασε, όμως, το τέλος. Απο χθές μπαίνουμε σε μια άλλη φάση όπου θα μιλά πια ο λαός και οι πολιτικοί να μουγκαθούν.
Όλοι, λοιπόν, στο Σύνταγμα και σήμερα και αύριο και το Σάββατο, όπου προγραμματίζεται συνεχής παρουσία όλη την νύχτα.
Την Τρίτη Ο Πρύτανης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου καλεί τους Αθηναίους σε μια μεγάλη συγκέντρωση μπροστά στο πανεπιστήμιο με τον ίδιο χαρακτήρα. Καλεμένοι θα είναι και ο Μίκης Θεοδωράκης και άλλοι άνθρωποι του πνεύματος.
Όλοι στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της πολιτικής και των πολιτικών. Όλοι στο Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...