Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ο δημοτικός μας συνδυασμός κινούμενος στην κατεύθυνση της ανεξάρτητης και ακομμάτιστης παρουσία στα πολιτικά και δημοτικά πράγματα συμμετέχει στις ειρηνικές διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος.



Το πολιτικό σύστημα θεωρούμε ότι έχει όλη την ευθύνη της σημeρινής οικονομικής κατάστασης της χώρας. Υπάρχουν σημαντικές ευθύνες σε πολιτικούς και σε πολιτικές. Θεωρούμε ότι ο Ελληνικός λαός προδόθηκε. Παρασύρθηκε από υποσχέσεις από αποτυχημένους πολιτικούς, που είχαν το θράσος να υποσχεθούν ΄΄λαγούς με πετραχύλια΄΄ προκειμένου να βρεθούν στην εξουσία. Και όταν ήλθαν βούλιαξαν τη χώρα στα χρέη και σε οικονομικό αδιέξοδο ενώ εκείνοι ζούν μέσα στην πολυτέλεια. Οδήγησαν τη χώρα στην υποτέλεια και το εξευτελισμό.


Διαμαρτυρόμαστε και συμμετέχουμε στις διαδηλώσεις διεκδικώντας εθνική ανεξαρτησία, δικαιοσύνη, ειρήνη, δουλειά σε όλους, πατριωτική αναγέννηση, σεβασμό και επανάκτηση της αξιοπρέπειας της χώρας μας.

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...