Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Η συμφωνία πρέπει να τηρηθεί. Το συμβόλαιο περιείχε την χρεοκοπία της χώρας. Το καμπανάκι για την δεύτερη πράξη του δράματος χτύπησε!! Η ΄΄πράξη΄΄ θα τελειώσει.
Η καταστροφή της χώρας βαίνει προς τέλος της. Τρίτη πράξη δεν θα υπάρξει. Το τέλος γράφεται απο ΄΄πατριώτες΄΄ της πλάκας, της κλωτσιάς και της καρπαζιάς.
Οι Έλληνες δεν είναι άτυχοι, είναι η επιλογή τους. Ευθύνες υπάρχουν σε όλους, που στήριξαν και εξακολουθούν με πείσμα να στηρίζουν. Τώρα λέμε, ΄΄μόνοι σας τα φάγατε΄΄!!
Είναι καιρός να μετανοήσουν όσοι το βλέπουν και το αντιλαμβάνονται. Να κατέβουν απο το τρένο όσοι προλάβουν τώρα.
Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι η μεγάλη ευκαιρία τους. Όσοι διαφωνούσαν με το μεσοπρόθεσμο θα δοκιμαστούν την Κυριακή. Αν έλεγαν την αλήθεια θα το αποδείξουν την Κυριακή. Ο πρωθυπουργός έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τους ΄΄διαφωνούντες΄΄ και για την ακρίβεια τους έφερε πιο κοντά στην απόφαση να μην στηρίξουν με τη ψήφο εμπιστοσύνης.
Την Κυριακή ο Πρωθυπουργός θα σφυρίξει τη λήξη της παράστασης, την λήξη της δεύτερης πράξης του δράματος. Απο το βράδυ της Κυριακής και μετά θα μετρήσουμε τα πτώματα που θα πέσουν. Η χαριστική βολή θα δοθεί στο τέλος του καλοκαιριού.
Οι πατριώτες δοικμάζονται σε μάχες με αγώνες, στο δρόμο, στα χαρακώματα. Χαρακώματα δεν είναι η Βουλή. Εκεί είναι το άντρο της διαφθοράς και της αμφιβολίας. Τα μηνύματα δόθηκαν απο τους αγανακτισμένους. Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Οι άλλοι θα λογοδοτήσουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...