Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Άλλη μια φορά υπήρξε ένταση στο δημοτικό συμβούλιο. Αιτία οι παρεμβάσεις δημοτών που διαματυρήθηκαν για την υφιστάμενη κατάσταση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στην πόλη.
Η δημοτική αρχή με την αδιαφορία της και την απαξίωση απέναντι στους δημότες έφερε σε αντιπαράθεση δύο ομάδες δημοτών, οι οποίες έφεραν μεγάλη ένταση και προκάλεσαν το δημοτικό συμβούλιο.
Ηθικός αυτουργός εξακολουθεί να είναι η δημοτική αρχή, η οποία κωφεύει στα προβλήματα που έχει έχει προκαλέσει η ίδια με τις σημειακές κυκλοφοριακές παρεμβάσεις.
Για μια ακόμη φορά οι δημότες έφυγαν απογοητευμένοι απο τη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής και χωρίς να λύσουν το πρόβλημά τους.
Ο δήμαρχος δέχθηκε να φέρει το θέμα της κυκλοφοριακής μελέτης στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο τον Σεπτέμβριο με σκοπό μέσα στο επόμενο εξάμηνο να έχει ολοκληρωθεί η μελέτη.
Στη συζήτηση απεδείχθη ότι η δημοτική αρχή με σκοπιμότητα καθυστέρησε την διενέργεια μελέτης για να περάσει την αναθεώρηση του γενικού πολεοδομικού σχεδίου πρώτα έτσι ώστε να υπάρξουν δεδομένα όπου εκεί θα στηριχθεί και η μελέτη έτσι όπως επιθυμεί εκείνη και όπως εκείνη το αντιλαμβάνεται χωρίς την συναίνεση των κατοίκων, αδιαφορώντας αν και κατά πόσο η ζωή των κατοίκων αλλάζει προς το χειρότερο.
Έφτασε σε σημείο να ζητηθεί απο κάτοικο - δημότη πρόταση για το τι πρέπει να γίνει όταν εκείνος εκπροσωπώντας ομάδα κατοίκων προσπάθησε να υπερασπιστεί το δίκιο.
Αυτή την κατάσταση αντιμετώπισε χθες το δημοτικό συμβούλιο μεταξύ των άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...