Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Έκλεισε, χθές, οριστικά η λίστα των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.
Η λίστα αποτελείται απο δύο μέρη. Το ένα μέρος δείχνει τα παιδιά των οποίων οι μητέρες εισήχθησαν στο επιδοτούμενο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ και είναι 120 παιδιά και το άλλο μέρος περιλαμβάνει παιδιά των οποίων οι οικογένειες επιλέγησαν απο το σύνολο των 404 αιτήσεων που έγιναν προς το Δήμο.
Η αποδοχή των αιτήσεων έγινε με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Δεν αποκλείεται αλλαγής στη λίστα αν και εφόσον κάποια παιδιά, οικογένειες είτε δεν αποδεχθούν είτε δεν εμφανιστούν, για διάφορους λόγους, στις αρχές Σεπτεμβρίου οπότε η λίστα θα συμπληρωθεί με τους επιλαχόντες, οι οποίο βρίκσονται στη λίστα πέραν των ικανοποιηθέντων.
Έτσι το διοικητικό συμβούλιο θα επανέλεθει σε συνεδρίαση να καταγράψει τις όποιες μεταβολές και θα λάβει απόφαση για την συμπλήρωση της λίστας.
Εντός της ημέρας θα αναρτήσουμε την τελική λίστα με τα ονόματα των παιδιών που ικανοποιήθηκαν στην πρώτη αυτή φάση.
Θ αναρτηθεί και η λίστα των παιδιών, των οποίων οι μητέρες εισήχθησαν στο πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ.
Ο Δήμος απο το πρόγραμμα αυτό θα εισπράξει 400.000 ευρώ. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται απο το ΕΣΠΑ για εργαζόμενες μητέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...