Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ

Χθες στις εννέα το βράδυ, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο θέατρο Νταμάρι και ειδικότερα στο βαγόνι του θεάτρου. Η φωτιά αναπτύχθηκε γρήγορα με αποτέλσμα να καταστρέψει όλο το εσωτερικό του βαγονιού.
Χάρη, όμως, στην ταχύτατη επέμβαση των εργαζομένων της βάρδιας και όχι μόνο, οι οποίοι βρίσκονται σε 24ωρη εγρήγορση εξ αιτίας του καλοκαιριού και του ενδεχόμενου πυρκαγιάς, η φωτιά δεν επεκτάθηκε περισσότερο και κατασβήστηκε αμέσως για να περιοριστεί μόνο στο βαγόνι.
Να σημειώσουμε ότι το βαγόνι βρίσκεται εντός του θεάτρο και πολύ κοντά σε πευκόφυτη περιοχή που αν δεν παρενέβαιναν τα παιδιά της βάρδιας θα είχαμε απρόβλεπτες εξελίξεις και μεγάλη καταστροφή στο δάσος των πεύκων, περιοχή Θεόκλητου.
Ευτυχώς, λοιπόν, που η άμεση παρέμβαση των εργαζομένων έσωσε το δάσος. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.
Απο την άλλη να σημειώσουμε ότι η φωτιά αυτή δεν έχει βρεθεί, μέχρι στιγμής, που οφείλεται. Πάντως υποψίες υπάρχουν για εμπρησμό αφού το θέατρο φυλάσσεται και είναι κλειστό.
Να τονίσουμε ότι σε λίγες ημέρες το θέατρο ανοίγει με παραστάσεις στο πλαίσιο των θεατρικών εκδηλώσεως του δήμου, όπως έχει καθιερωθεί.
Ο δήμος θα αποκαταστήσει πολύ γρήγορα τις ζημιές ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στις εκδηλώσεις και στο φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...