Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2

Βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη. Απο εδώ και με τη βοήθεια της τεχνολογίας σας μεταδίδουμε τις εξελίξεις με την ομιλία Σαμαρά στο Βελλίδειο.
Έχοντας την ατομική πρόσκληση για να παραστούμε επίσημα, βρισκόμαστε εδώ και σας μεταδίδουμε.
Όλα είναι έτοιμα για την ομιλία. Σημειώνουμε ότι απ΄όπου κι αν πέρασε ο κ. Σαμαράς έγινε δεκτός με χαμόγελα και χειροκροτήματα. Μετέβη στη Διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε περίπτερα κι ενώ ανέμεναν να περάσει απο το περίπτερο της περιφέρειας δεν κινήθηκε προς τα εκεί προς απογοήτευση του περιφρειάρχη, ο οποίος τον ανέμενε απο νωρίς.
Ο κ. Σαμαράς αναμένεται στην ομιλία του να αναφερθεί στην ύφεση, οικονομική κρίση, θα ασκήσει αυστηρή κριτική στη κυβέρνηση, θα επιμείνει στο Ζάππειο 2, θα πει όχι στο νέο χαράτσι με τα ακίνητα και θα κατηγορήσει τη κυβέρνηση ότι δεν είναι ικανή να βγάλει τη χώρα απο τη δίνη της ύφεσης και θα ζητήσει εκλογές. Θα αναφερθεί, επίσης, στα περί συναίνεσης.
Όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται εδώ, στη Θεσσαλονίκη συνοδεύοντας τον Αντώνη Σαμαρά.
Λέγαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ότι θα κάνει μεγάλη αίσθηση η παρουσία του Κώστα Καραμανλή, στον οποίο ετοιμάζουν μεγάλη και ηχηρή υποδοχή πολλά στελέη της Ν.Δ. και η ΟΝΝΕΔ. Ο Κώστας Καραμανλής φαίνεται να επιθυμεί να δώσει ιδιαίτερο στίγμα στη σημερινή συγκέντρωση και χωρίς δηλώσεις αλλά με πολλά μηνύματα (απ΄ότι μαθαίνουμε) συμπαράστασης απο τη βάση της Ν.Δ. έχοντας στο ενεργητικό του θα εισπράξει μεγάλη υποδοχή.
Θα προσπαθήσουμε να σας μεταδόσουμε ζωντανά την ομιλία μέσα απο το ΡΑΔΙΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ.
Η ομιλία θα αρχίσει στις οκτώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...