Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3

Κυκλοφόρησαν εδώ πριν λίγο φήμες ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει και ο Πρωθυπουργός ενώ επρόκειτο να μεταβεί στις ΗΠΑ, βρίσκονταν απο χθές στην Μ. Βρετανία, επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα ακυρώνοντας όλες τις συναντήσεις του εκεί. Η πληροφορία δεν έχει διασταυρωθεί ούτε γνωρίζουμε το λόγο επιστροφής.
Πάντως αν είναι έτσι έχει άμεση σχέση με δύο θέματα. Ή οι εξελίξεις στην περιοχή της Κύπρου είναι σε δύσκολη φάση ή τα μηνύματα που κομίζει ο κ. Βενιζέλος επιστρέφοντας απο το Ecofin, που τελείωσε σήμερα το μεσημέρι, δεν είναι καθόλου ευχάριστα και χρήζουν άμεσων ενεργειών.
Θα μάθουμε περισσότερα.
Σε ότι αφορά την συγκέντρωση και ομιλία του Αντώνη Σαμαρά έχουμε ήδη συγκέντρωση αριθμού προσκεκλημένων απο τώρα στο Βελλίδει ενώ στον αύλειο χώρο ήδη έχουν συγκεντρωθεί οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να υποδεχθούν τον κ. Σαμαρά αλλά και τον Κώστα Καραμανλή, του οποίου το όνομα κυκλοφορεί συνεχώς σε συζητήσεις μεταξύ οπαδών αλλά και δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...