Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΣΣΑ

Φωτιά κεδηλώθηκε χθες το αργά το απόγευμα στο τέρμα της οδού Μ. Μπότσαρη. Ένας τους φύλακες της πυρασφάλιας τυχαία διερχόμενος απο το σημείο διαπιστώνοντας ότι υπήρχε φωτιά ειδοποίησε το πυροσβεστικό του δήμου και η φωτιά έσβησε καίγοντας περί τα εκατό τετραγωνικά μέτρα έκτασης χαμηλής βλάστησης.
Είναι η δεύτερη φορά που περίπου στο ίδιο σημείο εκδηλώνεται φωτιά σε ένα χώρο που δεν έχει ενταχθεί ακόμη στο σχέδιο πόλης.
Τα γεγονότα αυτά εγείρουν σοβαρές υποψίες ότι υπάρχει πρόθεση για συγκεκριμένους λόγους να καεί η περιοχή αυτή τουλάχιστον απο κάποιους. Οι υποψίες πρέπει να υπάρχουν και στη δημοτική αρχή και θα πρέπει να εντείνει όχι μόνο τις περιπολίες αλλά να γνωστοποιήσει και στην αστυνομία και στη πυροσβεστική.
Το σβήσιμο της φωτιάς χθες τόσο γρήγορα οφείλεται αποκλειστικά στο τυχαίο γεγονός της διέλευσης ανθρώπου απο το σημείο, της ευαισθησίας του και ασφαλώς της άμςσης αντίδρασης των εργαζομένων στο δήμο.
Δεν τολμούμε να σκεφθούμε αν δεν γίνονταν έτσι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...