Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ

Η αργεντινοποίηση της οικονομίας μας, ο αυταρχισμός και τα μέτρα της κυβέρνησης, οι απολύσεις απο το δημόσιο, οι ήδη υπάρχουσες απο καιρό απολύσεις απο τον ιδιωτικό τομέα, η κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων δεν μπορεί παρά να φέρουν την κοινωνία, τους απολυμένους, τους αγανακτισμένους, τους απολίτικους πια, στο πεζοδρόμιο.
Θα αναγκαστούν όλοι να βρεθούν στις πλατείες, στους δρόμους, να διαμαρτυρηθούν, να φωνάξουν για το άδικο, για την ανίκανη κυβέρνηση, για τους ανίκανους παραδομένους στους αδίστακτους ευρωπαίους. Ευρωπαίοι ανίκανοι, άχρηστοι, που το μόνο ενδιαφέρον τους είναι πως θα ξαναπάρουν την εξουσία και πως θα περάσουν καλά, πώς θα κάνουν τα όργιά τους σε πάρτυ, σε συγκεντρώσεις μυστικές με όλα τα .......απαραίτητα.
Αυτοί επιβάλλουν την νέα πραγματικότητα, την απόλυτη εξάρτηση των λαών στο χρήμα. Όποιος δουλεύει απολύεται, απολυμένοι να πεθάνουν να γλυτώσουν οι υπόλοιποι και οι τράπεζες.΄΄Οσοι απομείνουν θα ζήσουν εξαρτημένοι αυτοί και τα παιδιά τους και εγγόνια τους και....τα δισέγγονά τους. Κι ΄όλα αυτά με σιωπή, όπως μας είπε ο πρωθυπουργός Βαγγέλης Βενιζέλος(!).
Αρχή των κοινωνικών αναταράξεων η σημερινή συγκέντρωση στην Κλαυθμώνος όπου θα βρεθούν οι εργαζόμενοι σε φορείς που εντάσσονται στο νέο θεσμό της εργασιακής εφεδρείας(!).
Έχουμε και συνέχεια. Αύριο ακινητοποιούνται τα μέσα μεταφοράς με 24ωρη απεργία, μετρό, τράμ, λεωφορεία, τρόλει, προαστιακός  και ΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...