Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που εκτελεί χρέη πρωθυπουργού που θα ήθελε να είναι και πρωθυπουργός βρήκε την αιτία των αρνητικών εξελίξεων στην οικονομία στη χώρα. Φταίει ο δημοσιογράφος, τα μέσα ενημέρωσης και ο έχων, γενικώς, άλλη άποψη και την δημοσιοποιεί!!!
Το επανέλαβε σήμερα στην ομιλία του στο economist.
Η κυβέρνηση και ιδιαίτερα ο ίδιος δεν φταίει σε τίποτα. Να του θυμίσουμε ότι απο τις αρχές Ιουλίου, να μην πούμε νωρίτερα, η κυβέρνηση έκανε διακοπές και μάλιστα σε χώρους για vip!!!
Δεν λέει τι έκανε εκείνος και η κυβέρνηση για πολλούς μήνες τώρα. Πολλές υποσχέσεις και στην πράξη απολύτως τίποτα. Ούτε μια αποκρατικοποίηση όταν πριν δύο μήνες έλεγε ότι κάθε 10 ημέρες πρέπει να γίνεται και μια αποκρατικοποίηση!!!!
Δεν παίζεται ο ΄΄αγαπητός΄΄ κύριος αντιπρόεδρος με χρέη πρωθυπουργού!!!
Το αποτέλεσμα των χθεσιν΄'ων του δηλώσεων και της κυβερνητικής σύσκεψης το βλέπουμε σήμερα σε όλα τα χρηματιστήρια του κόσμου. Απώλειες και μόνο απώλειες και ζημιές. Χάνονται χρήματα απο επενδυτές που υποτίθεται η κυβέρνηση χρειάζεται απόλυτα.
Το χρηματιστήριο χάνει αυτή την ώρα 3,26% με πρώτες στις απώλειες τις τράπεζες. Η Εθνική χάνει 6,5%, η Άλφα 5,88%.
Αυτά έχουμε με τις παρεμβάσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης που εκτελεί χρέη πρωθυπουργού αν και θα το ήθελε να είναι. Νομίζαμε ότι επρόκειτο για καλό μυαλό παλαιότερα. Χάσαμε κάθε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο. Έχασαν την εμπιστοσύνη και άλλοι απο το ΠΑΣΟΚ. Γι΄αυτό άρχισε η διαδικασία διαδιχής και στριμώχνονται πολλοί δελφίνοι. Η σημερινή κυβέρνηση έκαψε δύο υποψηφίους. Τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...