Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ

Ο δημοτικός μας συνδυασμός, με ευθύνη και σοβαρότητα συνεδρίασε δύο φορές προκειμένου να συζητήσει τα γεγονότα που συνέβησαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της 6ης Σεπτεμβρίου 2011.



Είναι γνωστό ότι η δημοτική μας παράταξη έχει επισημάνει πολλές φορές τα αδύναμα σημεία της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου και κυρίως την αδυναμία της δημοτικής αρχής να ενημερώνει με τον προσήκοντα ζήλο το δημοτικό συμβούλιο.


Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή τα γεγονότα στο δημοτικό συμβούλιο και την αποχώρησή μας απο την συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας, συνεδριάσαμε και καταλήξαμε σε αποφάσεις παρέμβασης προς την κατεύθυνση της σωστής λειτουργίας του δ.σ.


Αποφασίσαμε να μην δημοσιοποιήσουμε τώρα τις συγκεκριμένες αποφάσεις αλλά να κατατατεθούν πρώτα στο δημοτικό συμβούλιο τηρώντας τους κανόνες της δεοντολογίας και του σεβασμού απέναντι στο θεσμικό ρόλο των δημοτικών συμβούλων και στη συνέχεια θα τις δώσουμε στη δημοσιότητα.


Σήμερα ενημερώνουμε την τοπική μας κοινωνία ότι εμείς ως δημοτική παράταξη λειτουργούμε με κάθε δημοκρατικό τρόπο, οφείλουμε να ενημερώνουμε τους δημότες για κάθε μας ενέργεια και αυτό κάνουμε και στη πράξη και στη θεωρία. Υπό το πρίσμα αυτό σήμερα ανακοινώνουμε τα περί συγκεκριμένων αποφάσεων, τις οποίες θα καταθέσουμε στο αμέσως επόμενο δημοτικό συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...