Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΓΟΥΝ

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται σ΄αυτή τη κυβέρνηση. Ούτε και οι ίδιοι οι υπουργοί. Βροχή οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων χθες μετά τη κυβερνητική σύσκεψη και την ανακοίνωση των μέτρων. Οι απαντήσεις ασαφείς και φανερά έδειξε ότι οι ίδιοι οι υπουργοί δεν ξέρουν πού πάει η κυβέρνηση.
Ο κ. Μόσιαλος ερωτηθείς στο Alter αν θα υπάρξουν κι άλλα μέτρα και αν εξαντλείται εδώ το σύστημα είσπραξης απάντησε ότι ΄΄δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα΄΄.
Ο Υπουργός εργασίας ερωτώμενος απο δημοσιογράφους του Mega αν θα υπάρξουν άλλα μέτρα είπε ΄΄επειδή η κατάσταση είναι ρευστή δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα΄΄.
Τι λένε τώρα. Είναι κυβέρνηση εμπιστοσύνης αυτή;
Ο κ. Μόσιαλος μάλιστα σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ότι δεν υπήρχε κανένα σχέδιο και ότι τα προβλήματα υπήρχαν απο το παρελθόν απάντησε: ΄΄εγώ δεν ήμουν βουλευτής τότε. Έγινα βουλευτής το 2009΄΄.
Καλά δεν ήξερε σε ποιό κόμμα συμμετείχε; Τον φώναξαν να μπεί σε ψηφοδέλτιο και δεν ήξερε το....παρελθόν!!! Ο κύριος αυτός αφιέρωσε τον εαυτό του στη σωτηρία της πατρίδος!!!!
Ο άλλος αντιπρόεδρος σήμερα σε δύο Ελβετικές εφημερίδες δηλώνει ότι η κυβέρνηση προχωρεί σε 70000 εργαζόμενους σε εφεδρεία. Η κυβέρνηση επίσημα με την ανακοίνωσή της χθες βράδυ μιλά για 30000!!!
Άντε να βγάλουμε συμπέρασμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...