Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ κ. ΒΗΤΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΄΄ΔΡΑΣΗΣ΄΄

Ο κ. Βήττος επιτέθηκε ανοιχτά και έντονα εναντίον του κ. Τσούτσια, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΄΄Δράση για μια άλλη πόλη΄΄ όταν ο κ. Τσούτσιας διεχώρησε την θέση του συνδυασμού του σε ότι αφορά την πρόσληψη του διευθυντή της δημοτικής επιχείρησης και αρνήθηκε να δεχθεί την μετακίνησή του στο δήμο λέγοντας ότι η επιλογή έχει και πολιτικά κριτήρια κατά την πρόσληψή του διακινδυενύοντας με την πρότασή του ακόμη και την περίπτωση προσφυγής απο οποιονδήποτε εργαζόμενο στη δικαιοσύνη.
Ο κ. Βήττος άμεσα αντιδρώντας στο σκεπτικό είπε ότι ΄΄τα δικαστήρια δεν είναι το μέσο παροχής δουλειάς για κάθε πολίτη. Η πολιτεία είναι υπεύθυνη και υπόχρεη να εξασφαλίζει δουλειά στο λαό΄΄.
Αναγνώρισε ο κ. Τσούτσιας τη λογική και τη θέση αυτή αλλά επέμεινε κατά την ψηφοφορία στην αρχική του θέση. 
Σε άλλη στιγμή της συζήτησης στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συνέβη και το εξής.
Ο κ. Ζήσης αναπτύσοντας τη θέση του συνδυασμού του ανέφερε ότι ΄΄δεν καταλαβαίνουμε τον όρο πολιτική θέση και άρα πολιτική απόφαση για να δεχθούμε να μετακινηθούν οι εργαζόμενοι όλοι στο δήμο. Ενέχει κίνδυνο να υπάρξουν όχι μόνο καταλογισμοί αλλά και ποινικές κηρώσεις. Άλλωστε εμείς δεν στηριζόμαστε απο κάποιο κόμα για να μιλούμε με το στόμα του κόματος κι επομένως να έχουμε την υπεράσπιση στο ενδεχόμενο να υπάρξουν διεκδικήσεις και άρα δικαστήρια΄΄.
Αυτό ήταν αιτία να προστρέξει ο κ. Τσούτσιας και να δηλώσει και εκείνος ότι δεν έχει κάποιο κόμα πίσω του για να έχει τη στήριξή του.
Σ΄αυτό το σημείο και πάλι ο κ. Βήττος σε μια αποστροφή του λόγου ανέφερε καθαρά ότι ο συνδυασμός  της ΄΄Δράσης΄΄ έχει τη στήριξη κόματος. Για τον ίδιο ανέφερε ευθαρσώς ότι η ΄΄Λαϊκή Συσπείρωση΄΄ στηρίζεται απο το ΚΚΕ και παλεύει και αγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων με οποιονδήποτε χαρακτηρισμό και η απαίτηση είναι η πολιτεία να εξασφαλίζει και να διασφαλίζει δουλειά για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...