Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΔ Στ. Ελλάδας: Παπαγγελής VS Κοτρωνιά-Ζεμπίλη για την προεδρία

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11) διεξάγονται την Παρασκευή, στις 11 το πρωί, οι εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας (ΠΕΔΣΤΕ) και την ανάδειξη εκπροσώπων στην ΚΕΔΕ για τις εκλογές στις 6 Οκτωβρίου.


Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την προεδρία της ΠΕΔΣΤΕ-δήμαρχος Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής μιλώντας στην aftodioikisi.gr έκανε λόγο για «δύσκολη αναμέτρηση και ντέρμπι» με τους «γαλάζιους» δημάρχους.


Όσον αφορά στη «γαλάζια» παράταξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες της aftodioikisi.gr, σε σύσκεψη που είχαν οι δήμαρχοι αποφασίστηκε να μην οριστεί κάποιος ως επικεφαλής και να απευθύνουν κάλεσμα για συστράτευση στις υπόλοιπες αυτοδιοικητικές δυνάμεις ενάντια στην υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ, που εκφράζει όπως λένε την κυβερνητική πολιτική.


Σύμφωνα, δε, με τις ίδιες πληροφορίες ως επικρατέστερος για την προεδρία -στην περίπτωση που κερδίσουν- θα είναι ο δήμαρχος Χαλκίδας Θανάσης Ζεμπίλης.


Υπάρχει, όμως, και ένα δεύτερο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο θα διεκδικήσει την προεδρία και ο «γαλάζιος» δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, στην περίπτωση που δεν εκλεγεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ για το οποίο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως από τη πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Λαμιέων έχει ταχθεί στο πλευρό τού υποψηφίου με τη ΝΔ για την προεδρία της ΚΕΔΕ και δημάρχου Λαρισέων Κώστα Τζανακούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...