Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

.Η Τρόικα μόλις ενέκρινε την ΑΜΕΣΗ εκταμίευση της 6ης δόσης

Η Τρόικα μόλις ενέκρινε την εκταμίευση της 6ης δόσης και μάλιστα όσο το δυνατόν συντομότερα, όπως ανέφερε μόλις το Bloomberg, επιβεβαιώνοντας τις μέχρι σήμερα πληροφορίες – Παρόλα αυτά όπως φαίνεται η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί στην Τρόικα για την ψήφιση των νέων μέτρων λιτότητας ενώ ο μεγάλος βραχνάς παραμένει η επόμενη δόση η οποία δεν είναι καθόλου σίγουρη αυτήν τη στιγμή.
Προς το παρόν οι συζητήσεις για το δεύτερο πακέτο 'διάσωσης' της Ελλάδας συνεχίζονται, με τους πολιτικούς να προσπαθούν να συμφωνήσουν ως προς το ύψος της αναδιάρθρωσης και τις αγορές να ποντάρουν σε μη ελεγχόμενη χρεοκοπία. Επιπλέον, το γεγονός της εκταμίευσης της 6ης δόσης απλά θα αυξήσει το χρέος της χώρας, η δυναμική του οποίου έχει φύγει εκτός βιώσιμης τροχιάς, ενώ τα νέα μέτρα επίσης θα αυξήσουν το χρέος της χώρας. Για κάποιο λόγο, ωστόσο, η κυβέρνηση και η Τρόικα εξακολουθούν να θεωρούν πως ο δρόμος που βαδίζουν είναι ο ιδανικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...