Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ: ΣΕ ΧΡΟΝΟ-ΡΕΚΟΡ ΤΑ 7.500 ΑΤΟΜΙΚΑ ΦΥΛΛΑ

Μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχουν παραδοθεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, όλα τα ατομικά φύλλα επίδοσης για τους 7.500 εργαζόμενους στην Καθαριότητα των δήμων της Αττικής.Η κυβέρνηση και το υπουργείο Εσωτερικών παρά το γεγονός ότι οι δήμοι είτε είναι κλειστοί είτε υπολειτουργούν, σε συνεργασία με τους δημάρχους και το ΚΕΠΥΟ, βρήκαν τελικά τις πλήρεις λίστες με τα ονόματα των εργαζομένων και από σήμερα νωρίς το πρωί ξεκίνησε με ταχείς ρυθμούς από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. η παράδοση των ατομικών φύλλων.



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ολοκληρώθηκε χθες αργά το βράδυ η επίδοση των φύλλων επιστράτευσης και στα περίπου 700 απορριμματοφόρα των δήμων της Αττικής.


Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα το βράδυ, ωστόσο, με δεδομένο ότι πολλά δημαρχεία και αμαξοστάσια είναι κατειλημμένα, είναι πλέον δουλειά των δημάρχων και της Αστυνομίας να τα ανοίξουν ώστε να προχωρήσει η επιχείρηση «Kαθαρή Aττική».


«Δεν ήταν λάθος αλλά σχεδιασμός»

Είναι γεγονός ότι μετά τις αρχικες... δυσκολίες στην πρώτη απόφαση για επιστράτευση, για την οποία κυβερνητικές πηγές υποστήριζαν στην aftodioikisi.gr ότι «δεν ήταν λάθος αλλά βασιζόταν στον αρχικό σχεδιασμό ο οποίος για τεχνικούς λόγους άλλαξε στη συνέχεια με αποτέλεσμα να εκδοθεί η δεύτερη απόφαση», η κυβέρνηση και το υπουργείο Εσωτερικών κινήθηκαν ταχύτατα, τα ατομικά φύλλα επιδόθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ και το στοίχημα από εδώ και πέρα είναι μαζευτούν και οι δεκάδες χιλιάδες τόνοι που βρίσκονται στους δρόμους των δήμων της Αττικής, επίσης σε χρόνο-ρεκόρ.


Να σημειωθεί ότι μετά την απόφαση για γενικευμένη επιστράτευση των απεργών και εφόσον αυτή εφαρμοσθεί άμεσα φαίνεται ότι ο αρχικός σχεδιασμός για εμπλοκή και του Στρατού αλλάζει και είτε θα δούμε ελάχιστους στρατιώτες στους δρόμους της Αθήνας είτε δε θα δούμε καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...