Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ

Ο παίχτης έπαιξε ακόμη μια φορά και μάλιστα σε στιγμή που η χώρα περνά την χειρότερη στιγμή της ζωής της. Ο πρωθυπουργός λειτουργώντας αριβίστικα θυμήθηκε να κάνει δημοψήφισμα όταν ήδη έχει συμφωνήσει τόσα πολλά με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έγραψε στα παλιά του τα παούτσια τις υπογραφές που έβαλε με τους εταίρους μας και εκθέτει ακόμη μια φορά την χώρα.
Στην ουσία το ερώτημα θα είναι ΄΄μέσα στο ευρώ ή έξω απο το ευρώ΄΄.
Έτσι ελπίζει ότι στο δίλλημα αυτό ο λαός θα απαντήσει θετικά εκβιάζοντας στην ουσία τους Έλληνες.
Ανατρέπει όλο το σκηνικό που στήθηκε στην τελευταία σύνοδο κορυφής όταν μετά απο πολλές ώρες συνεργασίας προς εξεύρεση λύσεως, ο βασικός συνομιλητής λέει όχι και αποσύρει την υπογραφή του.
Ο μοναδικός πρωθυπουργός που σε λίγα 24ωρα ανατρέπει όλα τα δεδομένα στην Ευρώπη. Και απο την άλλη ο  ίδιος επικαλείται την βούληση του Ελληνικού λαού για να δικαιολογήσει την απόσυρσή του απο την πρωθυπουργία!!!
Ο καλύτερος τρόπος να φύγει απο την εξουσία ενώ ο Ελληνικός λαός υποφέρει και βρίσκεται στην χειρότερη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική!!!
Καληνύχτα κ. Παπανδρέου!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...