Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Διάλυση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού


Η απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει το υπουργείο Οικονομικών και η απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν έχει προηγούμενο.


Πώς να έχει άλλωστε, όταν για δυο ολόκληρα χρόνια στο υπουργείο Οικονομικών ασκήθηκαν, με πρωτο-φανή ερασιτεχνισμό, ανεύθυνες και καταστροφικές πολιτικές.


Πλήρης διάλυση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, έλλειψη συντονισμού, πολυνομία, γραφειοκρατία, απουσία συγκροτημένου σχεδίου, ακέφαλες νευραλγικές υπηρεσίες (Γ.Γ.Π.Σ.) ακόμη και έλλειψη στοιχει-ωδών πρώτων υλών, αποτελούν ένα μόνο μέρος της τραγικής κατάστασης που επικρατεί σήμερα στο υ-πουργείο Οικονομικών.


Στην πιο κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα και τους Έλληνες, το υπουργείο Οικονομικών θα έπρεπε να δια-δραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αντίθετα οι εγκληματικές αμέλειες του επιτελείου του, έχουν οδηγήσει τους πολίτες σε απόγνωση, τις επιχειρήσεις σε οικονομικό αδιέξοδο και την ελληνική οικονομία σε κατάρρευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...