Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ

Ημερομηνία: 04/10/2011



Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


5+2 Χρόνια Ανήθικης Διακυβέρνησης, Μεγαλοστομίας και Εθνικής Προδοσίας από το Δικομματισμό


2004 Ψεύτικες υποσχέσεις για επανίδρυση του Κράτους από τη Νέα Δημοκρατία


2009 Μεγαλοστομίες για θέσπιση Κράτους Δικαίου και Πρόνοιας από το ΠΑΣΟΚ


2011 Αληθινές φοβίες του Ελληνικού Λαού για εθνική εξαθλίωση


Όταν, η επανίδρυση της Ν.Δ. γίνεται συνώνυμη της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, της διόγκωσης του δημοσιονομικού ελλείμματος, του βολέματος των γαλάζιων παιδιών, της ασυδοσίας των συμβούλων του και της έξαρσης των πολιτικών σκανδάλων, η απάντηση του λαού είναι μία.


Όταν, μετά το κατάπτυστο λογοπαίγνιο «Λεφτά Υπάρχουν» του κ. Γιώργου Παπανδρέου προκύπτει ένα «εθνοσωτήριο» οικονομικό πρόγραμμα και η «σύντομη» έξοδος από μια βαθιά πολιτική και οικονομική κρίση γίνεται σύμφυτη έννοια της ακατάπαυστης σάρωσης των εργασιακών σχέσεων, των εισοδημάτων, της εκτόξευσης της ανεργίας, της υποθήκευσης δημόσιας περιουσίας, ανεξαρτησίας και περηφάνιας, η απάντηση του λαού είναι μία.


Όταν, το πολιτικό σύστημα αδυνατεί να αντιληφθεί τις ανάγκες και τα όρια των πολιτών, εκχωρεί τα δίκαία τους στη δίνη του κερδοσκοπικού κυκλώνα των δανειστών και καταπατεί τις ατομικές τους ελευθερίες, η απάντηση του λαού είναι μία.


Είστε ανεύθυνοι, είστε επικίνδυνοι. Δεν νομιμοποιείστε να κατέχετε ούτε τα αξιώματα στα οποία σας τοποθέτησε ο λαός, αλλά και ούτε πια την ευθύνη να διαχειρίζεστε άλλο την τύχη των συμπολιτών μας. Ήρθε η ώρα, μετά την παράδοση των κλειδιών της χώρας στην Τρόικα, να παραδώσετε τη ψυχή και το σώμα της πατρίδας στους Έλληνες.


Ναι, ο δρόμος και τα ύδατα για την Ιθάκη είναι χαρτογραφημένα….


Εκλογές Εδώ και Τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...