Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ψηφίστηκε από τη Βουλή το πολυνομοσχέδιο

Ξεπέρασε τελικά το σκόπελο του πολυνομοσχεδίου η κυβέρνηση, καθώς ψηφίστηκε και επί των άρθρων από την πλειοψηφία των βουλευτών.



Στην ψηφοφορία, σε σύνολο 298 ψήφων, 154 ενέκριναν το νομοσχέδιο και 144 ψήφισαν αρνητικά. Για το επίμαχο άρθρο 37, οι θετικές ψήφοι ήταν 153 και οι αρνητικές 145.


Το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε από το σύνολο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ πλην της Λούκα Κατσέλη, η οποία διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.


Η κίνηση αυτή οδηγεί σε περαιτέρω μείωση της οριακής πλειοψηφίας του κυβερνώντος κόμματος στη Βουλή, στους 153 βουλευτές.


Προανήγγειλε τροποποίηση του άρθρου 37 ο Ε. Βενιζέλος


Προανήγγειλε νέα τροποποίηση του άρθρου 37 ο Υπουργός Οικονομικών Ε. Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής και λίγο πριν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.


Συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι κατόπιν συνεννόησης με τον Υπουργό Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη και με την Λ. Κατσέλη θα επανέλθει στο βήμα της Βουλής προκειμένου να ανακοινώσει τις όποιες αλλαγές στο άρθρο 37.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...