Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ποιοι από τους υπουργούς ψεύδονται, ποίοι λένε την αλήθεια;

Η κυβέρνηση, στην απέλπιδα προσπάθειά της, να διαψεύσει την αντιπλίτευση, διαψεύδει τελικά τους υπουργούς της. Και λίγο αργότερα διαψεύδεται από αυτούς.


Ο υφυπουργός κ. Γ. Κουτσούκος (μιλώντας στο Ράδιο 9) επιβεβαίωσε τα όσα έλεγε ο κ. Κουτρουμάνης, επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται την περαιτέρω μείωση των κατώτατων μισθών. Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Από ό,τι έδειξε η τελευταία συζήτηση που είχαμε τη Δευτέρα δεν κατανοούν ότι οι Έλληνες έχουν φτάσει στα όρια του… Δεν υπήρξε αποτέλεσμα από τη συζήτηση της Δευτέρας σε ό,τι αφορά το κομμάτι του κατωτέρου μισθού. Από ό,τι φαίνεται έχουν εμμονή και θα το ξαναθέσουν».


Σχεδόν ταυτόχρονα ο κ. Τόλκας στην προσπάθεια του διαψεύσει την αντιπολίτευση, διέψευδε τον κ. Κου-τρουμάνη και τον κ. Κουτσούκο, λέγοντας ότι: «Ο θεσμός της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας δεν αποτελεί για εμάς αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την Τρόικα».


Τελικά, ποιους να πιστέψουμε; Τους κ. Κουτρουμάνη και Κουτσούκο ή τους κ. Μόσιαλο και Τόλκα;


Ποιοι από τους υπουργούς ψεύδονται, ποίοι λένε την αλήθεια;


Και, τέλος, σε ποιον απευθυνόταν ο κ. Παπανδρέου, όταν έλεγε πως «δεν θα γίνουμε Ινδία»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...