Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ

Με μεγάλη ανησυχία και αναβρασμό συνεδριάζει σ΄λημερα η κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.
Ο Πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να πείσει ακόμη μια φορά τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης, να ψηφίσουν θετικά τα νομοσχέδια που έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή και που αποτελούν μέρος της συμφωνίας με την Ε.Ε.
Οι βουλευτές προσέρχονται με πολλά ερωτηματικά και πολλές ανησυχίες. Μπροστά τους έχουν το νέο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας και απο την άλλη τον Ελληνικό λαό, αγανακτισμένο και οργισμένο. Αυτή την οργή φοβούνται όλοι οι σημερινοί βουλευτές κυρίως του ΠΑΣΟΚ.
Φάνηκε στο τριήμερο που πέρασε και που δεν τόλμησαν να εμφανιστούν σε δημόσιους χώρους.
Το σημαντικό είναι ότι ο αναβρασμός αυτός ίσως να προμηνύει σοβαρές εξελίξεις με κοινωνικές αναταραχές χωρίς να μπορούν να ανακάμψουν.
Στη σημερινή συνεδρίαση άγνωστο είναι αν θα δοθεί η ευκαιρία να πάρουν τον λόγο οι βουλευτές αλλά να περιοριστεί, όπως μέχρι τώρα γίνονταν, σε μια ομιλία του Πρωθυπουργού.
Αυτό, ίσως, να εντείνει περισσότερο το κλίμα. Πολλοί είναι οι βουλευτές θέτουν εμμέσως πλην σαφώς θέμα διακυβέρνησης της χώρας απο τον Γ. Παπανδρέου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το νέο μνημόνιο είναι αδύνατο να φορτωθεί μόνο απο το κυβερνόν κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...