Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Σ.ΕΠ.Ε) ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

Θέμα: Πιο κοντά στον πολίτη το Σ.ΕΠ.Ε. μέσω των Social Media.



Στα πλαίσια της ευρύτερης προσπάθειας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, να επικοινωνήσει το έργο του και να προσφέρει χρηστικές πληροφορίες στο ευρύ κοινό, τίθενται από σήμερα σε ισχύ οι διαδικτυακοί λογαριασμοί του Σ.ΕΠ.Ε. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter.


Πιο συγκεκριμένα στο www.facebook.com/pages/Σώμα-Επιθεώρησης-Εργασίας-ΣΕΠΕ-Hellenic-Labour-Inspectorate/174763269273289?sk=wall και στο http://twitter.com/#!/Labour_Inspect το κοινό θα έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται για τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, όπως επίσης και για κάθε νέο το οποίο αφορά στην λειτουργία του.


Ο Ειδικός Γραμματέας του Σ.ΕΠ.Ε., κ. Μιχάλης Χάλαρης υπογράμμισε πως η προσπάθεια αυτή θα φέρει πιο κοντά το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας στους πολίτες και πιο συγκεκριμένα στους νέους εργαζόμενους, που ως ευάλωτη κοινωνική ομάδα, αυτήν ειδικά την δύσκολη περίοδο οφείλουν να είναι ενήμεροι για τα δικαιώματα τους και γενικότερα για ζητήματα εργατικής νομοθεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...