Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΙΣ 10 ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Ύστερα απο την αποτυχία της χθεσινής σύσκεψης στο προεδρικό μέγαρο υπό τον κ. Παπούλια και την ξαφνική αποχώρηση του κ. Καρατζαφέρη, οι τρεις που απέμειναν απεφάσισαν σε νέα συνάντηση σήμερα στις 10.
Οι πληροφορίες φέρουν τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά να είχαν ολονύχτιες τηλεφωνικ΄ς επαφές με τον κ. Παπαδήμο προκειμένου όχι μόνο να διερευνήσουν αλλά και να αποδεχθούν τον κ. Παπαδήμο ως νέο πρωθυπουργό.
Όλοι έχουν καταννοήσει ότι η φαρσοκωμωδία αυτή πρέπει να τελειώσει. Το κατάλαβε και ο ίδιος ο Παπανδρέου όταν φανερώθηκε τελικά οι ίντριγγες που έκανε σετο τελευταίο διάστημα των τριών ημερών να έχει τον δικό του άνθρωπο ως πρωθυπουργό. Κατάλαβε ότι δεν μπορεί πια να παίξει περισσότερο. Οι πιέσεις απ΄έξω και απο μέσα, κυρίως στο ΠΑΣΟΚ, είναι αφόρητες. Κάθε μέρα δείχνει τις παρασκηνιακές διεργασίες που έκανε που ακόμη και οι βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, διαμαρτύρονται, είναι και πυρ και μανία εναντίον του!!!
Έτσι αναμένουμε σήμερα την επίσημη ανακοίνωση ότι πρωθυπουργός θα είναι ο Λ. Παπαδήμος και βλέπουμε ποιοί θα είναι οι νέοι υπουργοί.
Στη συνάντηση θα βρεθεούν Παπανδρεόυ, Σαμαράς και Καρατζαφέρης υπό τον Παπούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...