Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας ανεδείχθησαν και άλλα θέματα που αξίζει να επισημανθούν.
Η δημοτική αρχή δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει με την λαϊκή αγορά της Παρασκευής.
Δέχεται πολλά παράπονα απο τους κατοίκους της οδού Αναλήψεως διότι η λαϊκή αγορά κάθε Παρασκευή γίνεται εκεί. Οι δημότες της οδού Αναλήψεως επιβαρύνονταν μέχρι πρότινος το μισό χρόνο αφού η λαϊκή μετακόμιζε στην οδό Εθν. Αντιστάσεως. Τώρα, όμως με τις τροποποιήσεις της Εθν. Αντιστάσεως έπαψε να λειτουργεί εκεί η λαϊκή.
Υπήρξε προβληματισμός και εξακολουθεί να υπάρχει πως θα λυθεί το ζήτημα αυτό. Στο δήμο υπήρξαν διάφορες προτάσεις και σκέψεις, που δυστυχώς, δεν ανακοινώθηκαν ή δεν μεταφέρθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο. Οι σκέψεις όμως αυτές μεταφέρθηκαν στους δημότες των σημείων όπου ο δήμος είχε εντοπίσει ότι θα μπορούσε να μεταφερθεί η λαϊκή.
Ένα απο τα σημεία αυτά είναι η οδός Αλφειού και Κισσάβου. Οι κάτοικοι των οδών αυτών όταν έμαθαν τις σκέψεις του δήμου επαναστάτησαν και αφού ήλθαν σε συνεννόηση και έκαναν μια λαϊκή συνέλευση, αποτύπωσαν το άιτημά τους σε έγγραφο και το απέστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο.
Οι δημότες δεν επιθυμούν να γίνεται η λαϊκή εκεί και προτείνουν μάλιστα να γίνεται σε άλλο σημείο όπως μέσα στη Ναυτική Βάση, για παράδειγμα, λέγουν οι δημότες.
Το θέμα έχει ξεσηκώσει όλους τους δημότες που αναμένουν την απόφαση του δημάρχου. Βρέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο πολλοί δημότες της περιοχής και απαίτησαν να ακουστούν. Ασφαλώς προκλήθηκε ένταση και ο δήμαρχος είπε κατ΄αρχήν ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής θέσεως της λαίκής αλλά αργότερα δήλωσε πως υπάρχουν τέτοιες σκέψεις.
Το ερώτημα που τίθεται είναι πώς μπορεί κανείς να ακούσει δηλώσεις του δημάρχου όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη;.
Να θυμήσουμε τις περιπτώσεις των δημοτών της οδού Αργυροκάστρου!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...