Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο δημοτικός μας συνδυασμός ύστερα απο συζήτηση με τα μέλη του, αποφάσισε να συμμετέχει στην εκδήλωση - συζήτηση και σε κάθε άλλη εκδήλωση που αφορά την αντίσταση και αντίδραση στην επιβολή ΄΄χαρατσιών΄΄ στο εισόδημα των εργαζομένων.
Η οικονομική επίθεση στα εισοδήματα των πολιτών με πονηρούς και αυταρχικούς τρόπους μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.
Έχουμε την άποψη ότι τα λάθη και τις κακές πολιτικές της κεντρικής κυβέρνησης δεν θα τα πληρώνει ο λαός όσο κι αν θέλουν κάποιοι να κάνουν το λαό συμμέτοχο κατά την απίστευτη ρήση ΄΄μαζί τα φάγαμε΄΄ άρα θα πληρώσετε. Να πληρώσουν όσοι είχαν την ευθύνη των πολιτικών που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και τους Έλληνες στη μαύρη φτώχεια.
Τα περί ΄΄λίπους΄΄ που αναφέρουν και ισχυρίζονται οι κρατούντες δεν αφορούν το λαό αλλά την μερίδα των Ελλήνων που συμμετείχαν στην κλοπή του δημόσιου χρήματος με τη ευλογία των κομμάτων και κυρίως των κυβερνήσεων.
Υπόλογοι είναι όλοι αυτοί που βρίσκονται ακόμη στην εξουσία και που ισχυρίζονται οτι ακολουθούν την σωστή εκείνη πολιτική της συνεχούς λήψης των δανείων δίνονατς πλαστή ελπίδα στο λαό ότι θα βρούμε την άκρη και θα βγούμε απο την ύφεση!!!
Θεωρούμε ότι η ασθένεια της λανθασμένης πολιτικής του αυταρχισμού που βρίσκεται μακριά και ξένη απο την βούληση του δημότη βρίσκεται και στο δήμο μας. Ο δήμος μας οδηγείται απο το κακό στο χειρότερο με την συνταγή αυτή όσο κι αν η δημοτική αρχή ισχυρίζεται το αντίθετο. Η δημοτική αρχή μας θέλει όλους με κατεβασμένο κεφάλι, μας θέλει υπηκόους, μας θέλει να αποδεχόμαστε κάθε εισήγηση και κάθε επιλογής της.
Εμείς δεν αντιστεκόμαστε μόνο, δεν αντιδρούμε μόνο αλλά έχουμε και άποψη και μάλιστα εντελώς διαφορετική και την υπερασπιζόμαστε παρ΄όλο που η δημοτική αρχή μας κατηγορεί συνεχώς περί του αντιθέτου με απαξιωτικό τρόπο.
Καταθέτρουμε τις απόψεις μας και τις υπερασπιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με στόχο την αποκατάσταση των δημοκρατικών διαδικασιών και την πολιτική της λαϊκής βούλησης με σύνεση και σοβαρότητα αλλά και με σεβασμό στις άλλες θέσεις και απόψεις.
Εργαλεία μας είναι η οικονομία για να το επιτύχουμε. Η πολιτική είναι η αρχή και όχι η οικονομία!!
Αρχή που θέλουν να επιβάλλουν οι νέες αντιλήψεις των νέων ηγετίσκων και των διαφόρων φατριών και ομάδων των οποίων τον πολιτικό λόγο δεν ακούσαμε ποτέ!!!
Θα βρεθούμε την Τετάρτη στις εξι το απόγευμα στη δημόσια συζήτηση στο χώρο του ΤΥΠΕΤ για να δηλώσουμε τη στήριξή μας και την αντίδρασή μας και να θέσουμε κι εμείς τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας.
Όλοι να είμαστε εκεί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...