Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ

Ο Α. Σαμαράς έχει υποχωρήσει σε πολλά σημεία απο τις αρχικές του θέσεις. Θεώρησε ότι έπρεπε να υποχωρήσει στο πλαίσιο της εύρεσης σημείου σύμπτωσης προκειμένου να λυθεί το άμεσο ζήτημα που άπτεται βασικά των οικονομικών.
Σήμερα στην νέα συνάντηση οι πληροφορίες μας λέγουν ότι ο Σαμαράς είναι αποφασισμένος να υποχωρήσει ακόμη περισσότερο και ίσως να αποδεχθεί και πολιτικά πρόσωπα απο τη ΝΔ στην νέα κυβέρνηση. Άκουσε και ακούει την μεγάλη δυσφορία που υπάρχει στην κοινωνία που πέραν των όσων άλλων έχει υποστεί στα οικονομικά της καλείται να δέχεται την εικόνα απαξίωσης και υποτίμησης της αξιοπρέπειας και εθνικής συνείδησης.
Ό,τι και να κάνει ο Παπανδρέου σήμερα θα αναγκαστεί να αποδεχθεί την τελική πρόταση. Έχει τελειώσει ο πολιτικός του χρόνος και η πολιτική του παρουσία τουλάχιστον στην Ελλάδα.
Εδώ είναι το τέλος του. Τον τελείωσαν όλοι χωρίς να εξαιρείται ακόμη και ο χώρος του ΠΑΣΟΚ. Θα τον απομονώσουν άμεσα μετά την αποχώρησή του απο το Μαξίμου.
Εκτιμούμε ότι στο ΠΑΣΟΚ θα υπάρξει μεγάλη σφαγή μετά. Ο Παπανδρέου θα θελήσει και πάλι να βρεθεί στην εξουσία. Όμως έχουν απομείνει υποστηρικτές του λίγοι, μετρημένοι στο ένα χέρι. Κι αυτοί ακόμη με όρους. Ο Παπανδρέου θα διαλύσει και το ΠΑΣΟΚ, ό,τι έχει απομείνει τελικά. Περιμένουμε το θέατρο των τελευταίων ημερών να μεταφερθεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...