Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ





Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχώρησαν οι κάτοικοι της οδού Αργυροκάστρου χθες.
Κατέλαβαν την οδό Αργυροκάστρου απο το ύψος της οδού Κισσάβου και απαγόρευσαν την διέλευση οχημάτων απ΄αυτή χθες απο το πρωί μέχρι το μεσημέρι.
Έθεσαν οδοφράγματα με κάδους απορριμάτων και σακούλες απο μπάζα ενώ ταυτόχρονα ανήρτησαν πανό όπου απαιτούσαν την επιστροφή της κυκλοφοριακής κατάστασης στην προηγούμενη μορφή της.
Η απαίτησή τους είναι, επίσης, ο δήμαρχος να υλοποιήσει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που αναφέρεται στην μελέτη κυκλοφοριακού στην πόλη.
Ένας κάτοικος μάλιστα άκρως αγανακτισμένος για την αδιαφορία και τα ψέμματα του δημάρχου είχε αλυσοδεθεί σε στύλο.
Μιλήσαμε με τους κατοίκους της οδού και μας μετέφεραν την αγανάκτησή τους με τις ψεύτικες υποσχέσεις του δημάρχου και κυρίως για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους δημότες και τα προβλήματα. Μας έλεγαν ότι ο δήμαρχος συνεχώς υπόσχεται, συνεχώς λέει ψέμματα όχι μόνο προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά. Υποσχέθηκε ότι θα λύσει το πρόβλημά τους κι ακόμη δεν έχει προχωρήσει στην υλοποίηση της απόφασης για την κυκλοφοριακή μελέτη.
Είναι αποφασισμένοι μάλιστα να κλείνουν το δρόμο κάθε Σαββατοκύριακο μόνιμα και μέχρι να ανταποκριθεί ο δήμαρχος.
Στο τόπο έφθασε και η αστυνομία, η οποία αφού ενημερώθηκε έφυγε χωρίς να προχωρήσει σε παρεμβάσεις ή παρατηρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...