Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Σε πλήρη αστάθεια οδηγείται το σύστημα με την επίθεση που έχει εκδηλωθεί στα ομόλογα της Ιταλίας. Τo spread έχει ανέβει πάνω απο τις 570 μονάδες βάσης. Οι αποδόσεις των ομολόγων πάνω απο 7%, στο 7,5%!!!
Η κατάσταση βαίνει συνεχώς προς το χειρότερο με αποτέλεσμα να οδηγούν τις χρηματιστηριακές αγορές σε μεγαλύτερες απώλειες με την Γερμανία να χάνει 2,52%.
Στην Ελλάδα πέραν αυτού του προβλήματος και της αναστάτωσης στις αγορές έχουμε και την αδράνεια της πολιτικής και των πολιτικών. Ο Παπανδρέου επικαλέιται συνεχώς ότι όλα γίνονται για να σωθεί η χώρα κι χώρα βυθίζεται ακόμη πιο πολύ στο χάος. Οι Ευρωπαίοι όσο κι αν φωνάζουν εκείνος στους δικούς του ρυθμούς, σε ρυθμούς ΠΑΣΟΚ ΄΄σύγχρονου και προοδευτικού΄΄.
Ακόμη να ακούσωμε την λέξη ΄΄παραίτηση΄΄ απο το στόμα του. Ο λαός δεν τον θέλει, οι αγορές δεν τον θέλουν κι εκείνος παραμένει, προσπαθώντας να.....σώσει την Ελλάδα.
Δεν θέλουμε άλλο να σωθούμε τελικά , λεέι ο λαός. Φύγε, τέλος πάντων!!!!
Άσε τις προοδευτικές δυνάμεις και τις σύγχρονες επι τέλους να λειτουργήσουν μόνες τους, μπορούν και χωρίς εσένα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...