Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΝΑ ΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Αυτό που διαφαίνεται απο την σύσκεψη στο προεδρικό μέγαρο οτι η αποχώρηση Καρατζαφέρη συνδυάζεται με την πρόταση Πετσάλνικου, η οποία δεν φαίνεται να ΄΄περνά΄΄ θετικά και που θεωρείται η ΄΄ουρά΄΄ Παπανδρέου. Η συμπεριφορά όλων απέναντι στον κ. Καρατζαφέρη, αν τελικά είναι όπως τα περιγράφει ο ίδιος με την αποχώρησή του, υα πράγματα είναιό,τι χειρότερο. Ευτελισμός και μόνο ευτελισμός ύστερα πο τρεις ημέρες αναμονής, συσκέψεων, ίντριγγας και συναλλαγής.
Το γεγονός ότι, επίσης, η Ν.Δ. δεν δέχθηκε ποτέ πρόταση Παπαδήμου ως πρωθυπουργός ενώ το όνομα Παπαδήμου εύρισκε θετική την Ν.Δ. αποτελεί στοιχείο που τεκμηριώνει ότι ο Παπανδρέου έστησε ένα παιχνίδι ώστε να παραμένει στην εξουσία δια του Πετσάλνικου. Να θυμηθούμε ότι ο Πετσάλνικος ήταν απο τους μηχανικούς της άποψης του δημοψηφίσματος, το οποίο και υποστήριξε μεχρι το τέλος.
Μύλος έγινε και γίνεται στο προεδρικό μέγαρο. Σ΄αυτό έχει βαρύτατες ευθύνες και ο πρόεδρος της δημοκρατίας, του οποίου το κύρος έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...